Kombi Servisiyiz

Güncel Blog Yazılarımız

Oda Termostatı & Enerji Tasarrufu

Daha iyi ısınmanın, enerji tasarrufu yapmanın ve doğalgaz faturasını azaltmanın yollarını mı arıyorsunuz? Oda termostatı ve çeşitli akıllı ev teknolojileri halihazırda hayatımızı daha rahat hale getirirken, ailenizin enerji harcamalarını yönetmenize de yardımcı olabileceğini biliyor muydunuz? Akıllı ev sistemleri, hem çevre hem de cebiniz için üzerinize düşeni yapmanızı kolaylaştırır.

Kombi Enerji Tasarrufu İpuçları

Kombi Enerji Tasarrufu İpuçları

image 1

Akıllı Ev Sistemleri İle Enerji Tasarrufu İpuçları


Enerji kullanımınızı azaltmanın, kullanmadığınız zamanlarda ışıkları kapatmaktan, oda termostatındaki sıcaklığı düşürmeye kadar birçok yolu vardır. Ancak, aile ve iş sorumlulukları ile meşgulken bu adımları atmayı hatırlamak zor olabilir. Birçok modern ev sahibi, enerji tüketimini yönetmek için teknolojiye yöneliyor, aynı zamanda rahat ve uygun maliyetli oldukları için akıllı kombi sistemleri kullanıyor.

Nasıl yardımcı olabiliriz?

EYMENTECH Akıllı Ev Sistemleri, akıllı telefonunuzdan kombinizi, ışıkları ve daha fazlasını kontrol etmenizi kolaylaştırır. Teknolojimiz evinizi daha güvenli, daha kolay, daha ucuza fakat daha iyi ısıtmanızı sağlar. Tümüyle kablosuz çalışan oda termostatı ve sistemimiz, montaj kolaylığı sunar.

Eymentech Akıllı Oda Termostat Sistemi

Eymentech Akıllı Oda Termostat Sistemi

image 2

Akıllı Oda Termostatı

Wifi Oda termostatı ile soğuk bir eve dönme günleri geçmişte kalmış olabilir. EYMENTECH akıllı kombi sistemi, akıllı telefonunuzu kullanarak kombiyi açıp kapatmanıza, oda sıcaklığını ayarlamanıza ve hatta ısıtma seviyelerinizin günlük ve haftalık rutinlerinize göre ayarlamanız için programlamanıza olanak tanır. Bu program gece boyunca, sabah uyandığınızda, evden çıktığınızda ve iş gününüzün ardından eve döndüğünüzde oda sıcaklığını 0.1 derece hassasiyetle ayarlayabileceğiniz anlamına gelir.

Eymentech kombi oda termostatı paneli

Eymentech kombi oda termostatı paneli

image 3

Enerji tasarrufu sağlayan akıllı bir termostat

Boş bir evi ısıtmak zorunda kalmadan güzel ve sıcak bir eve geri dönmek ister misiniz? Enerji açısından verimli olmak, aynı anda büyük değişiklikler yapmak anlamına gelmek zorunda değildir. Bazen büyük bir fark yaratabilecek olan küçük şeylerdir. Ev sahiplerinden kiracılara, genç veya yaşlı herkes, enerji açısından daha verimli bir eve ve gelecek nesiller için daha iyi bir gezegene katkıda bulunabilir. Kombinize yapacağınız küçür bir eklenti ve oda termostatı sayesinde yeni nesil teknolojiyi yakalamış olacaksınız. Isıtma sisteminizde yaptığınız bu küçük değişiklik sayesinde zor kazandığınız paranın çoğunu enerji faturası olarak harcanmadan cebinizde kalacaktır.

Her marka kombi ile uyumlu çalışır

Her marka kombi ile uyumlu çalışır

image 4

Sahip olduğunuz kombi ile uyumlu çalışır

EYMENTECH oda termostatı, mevcut kombinizle birlikte çalışır - ürünü değiştirmenize gerek yoktur. Tüm kombilere uyumlu kablosuz oda termostatı uygulamamız saniyeler içinde akıllı telefonunuza, tabletinize veya dizüstü bilgisayarınıza indirilebilir. Kurulum için Sancaktepe kombi servisi ekiplerinden yada İstanbul genelindeki size en yakın kombi servislerinden yardım isteyebilirsiniz.

EYMENTECH Teknoloji

EYMENTECH Teknoloji

image 5

Ürünlerimiz hakkında bilgi almak ve sipariş vermek için bizi arayın.

EYMENTECH İletişim
0850 885 09 51


Kombi Teknik Servisi
0216 499 08 88
0850 885 12 04