Kombi Servisiyiz

Güncel Blog Yazılarımız

Kombi Bakımı Neden Önemli 3 Madde

Sürpriz kombi arızaları ve yüksek maliyetli faturalardan kaçınmanın en iyi yolunun, düzenli kombi bakımı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu, özellikle evinizdeki en önemli cihazlardan biri olan kombiniz için çok önemlidir. Peki ama neden?

Nitelikli kombi servis teknisyenlerinden oluşan ekibimizle birlikte, bir kombi bakımını ev bakım rutininizin bir parçası yapmanız için üç nedeni bir araya getirdik.

Fakat bu üç maddeye geçmeden önce, üreticiler, verimli ve güvenli bir şekilde çalışmalarını sürdürmek ve soğuk akşamlarda evinizi ısıtmayı kolaylaştırmak, arızaları önlemek için tüm doğal gaz cihazlarının yıllık olarak bakımının yapılmasını önermektedir. Yine de kombi bakımının yasal bir zorunluluk olduğunu bildiğimiz halde, bazen bu görevlerin aklımızdan çıkabileceğini anlıyoruz, bu nedenle düzenli bakımı basit ve stressiz hale getirmek için yoğuşmalı veya yoğuşmasız bir kombi servisi sunan çeşitli kombi bakımı planlarımız var. Doğal gaz ısıtma ve gaz yakıcı cihaz servis personeli sertifikalı teknisyenlerimiz, en iyi durumda olduğundan emin olmak için kombinizi inceleyecek, test edecek ve bakımını yapacaktır. Ayrıca, plan seçiminize bağlı olarak, rezervasyonunuzu yönetmenize yardımcı olmak için yıllık hatırlatıcılar ayarlayabiliriz.

Kombi Bakımının 3 Önemli Nedeni

1. Ailenizin güvenliğini sağlamaya yardımcı olur

Kombinin düzenli olarak bakımının yapılmasını gerektiren ana nedenlerinden biri güvenliktir. Üreticinin talimatlarına göre bakımı yapılmayan tüm yakıt yakan cihazlar, tehlikeli seviyelerde karbon monoksit sızdırma potansiyeline sahiptir. Bu gazın kokusu yok, rengi veya tadı yok, bu da tehlikede olduğunuzu bile bilmeyebileceğiniz anlamına gelir. Kombinizin güvenli ve verimli çalışmasını sağlamak için kalifiye bir teknisyen tarafından düzenli olarak bakımını yaptırmanız çok önemlidir. Ayrıca evinize bir karbon monoksit alarmı kurmanız önerilir: bunlar, kombi servisinizi tamamladıktan sonra servis personeli tarafından kurulabilir. O zaman kendinizi ve sevdiklerinizi evinizde güvende ve sıcak tutmaya yardımcı olduğunuzu bilerek rahatça yaşayabilirsiniz.

Kombi gaz kaçağı, karbonmonoksit zehirlenmesi riski

Kombi gaz kaçağı, karbonmonoksit zehirlenmesi riski

Resim 1

2. Enerji faturalarınızı düşürebilir

Kombi yaşlandıkça, daha verimsiz hale gelirler ve bu da doğal gaz faturalarınızı normalden çok daha yüksek hale getirebilir. Nitelikli, deneyimli bir servis elemanı, kombinin nasıl çalıştığını kontrol edecek ve aşınmış parçaları değiştirecek veya kusurları, arızaları onaracaktır. Sertifikalı ekibimiz, kombinin enerji çıkışını artırmaya ve önümüzdeki kış iyi çalışmasına yardımcı olmak için 19 ayrı kontrol ve test gerçekleştirir. Yılda en az bir servis, kombinizin uygun kapasitede çalıştığından emin olmanıza yardımcı olacaktır, bu da size aylık faturalarınızdan tasarruf etmenin yanı soğuklarda rahat etmenizi sağlayacaktır.

Kombi bakımı doğalgaz faturanızı düşürebilir

Kombi bakımı doğalgaz faturanızı düşürebilir

Resim 2

3. Uzun vadede size daha ucuza mal olur

Peteklerin soğuk ve kombinizi kapanıp, açılırken bulmak işten eve geldiğinizde size kötü hisler yaşattığını hepimiz biliyoruz. Tüm cihazlar gibi, kombilerin de sağlıklarını korumak için düzenli bakıma ihtiyaçları vardır ve bakım yaptığınızda kesinlikle memnun kalacaksınız - arızalı bir kombiyi değiştirmek, normal bakım maliyetinden çok daha pahalıdır. Üreticinizin gereksinimlerine bağlı olarak, garantinizin bozulmadan kalması için düzenli bir servis programı tutmanız da gerekebilir. Düzenli servisin bir kombi ömrünü de uzattığı düşünülmektedir: normal aralık yaklaşık 10-15 yıldır, ancak kombinize özen göstermek kombiden biraz daha uzun süre yararlanmanıza yardımcı olacaktır. Çatı oluklarınızı temizlemek, duvarları boyamak ve yangın alarmlarınızı test etmek gibi, kombinize bakım yapmak, uzun vadede zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlayacak bir başka önemli ev bakım görevidir.

Bakım kombi ömrünü uzatır

Bakım kombi ömrünü uzatır

Resim 3

Kombi bakımı için rezervasyon yaptırmak isterseniz, yardımcı olabiliriz, hemen yer ayırtın. Unutmayın, profesyonel ekibimiz tamamen kalifiyedir ve hizmetlerimiz 60 günlük garanti ile gelir, böylece kombinizin emin ellerde olduğunu bilerek rahat edebilirsiniz.

İletişim & Randevu
0216 499 08 88
0850 885 12 04